Вашият телефонен номер в нашата мрежа. Безплатно

Преносимостта на номерата е възможност, от която могат да се възползват всички притежатели на стационарни телефонни номера. VMobile поема за своя сметка задължителната такса за пренасяне на номер на друг оператор в нашата мрежа.

Това означава, че новите ни клиенти могат да запазят стария си телефонен си номер без значение с кой от българските телекоми са имали договор.

Бързо и лесно

Нужно е да попълните заявление, което да изпратите на Вашия търговски представител. Той ще Ви потърси, за да съобщи за реалната дата на пренос.

Така номерът, на който всички са свикнали да Ви търсят ще бъде в мрежата на VMobile, за да го ползвате при по-ниски разходи и с много повече възможности.

Важна информация

  • Пренасянето на номер в мрежата на друг телекомуникационен оператор е възможно само за активен телефонен номер;
  • За осъществяване на пренасянето, VMobile трябва да има техническа възможност да предостави фиксирана гласова услуга на заявения от потребителя адрес, както и да разполага с номерационен план в същото населено място;
  • Заявлението за преносимост се подава лично в офис на VMobile или чрез упълномощен представител;
  • 6 работни часа след подаване на заявлението за преносимост ще получите информация за датата, на която ще бъде извършено пренасянето;
  • Потребителите имат възможност да оттеглят заявлението си за пренасяне на номер/а до датата, определена за прозорец на преносимостта. В този случай с оттегляне на заявлението се прекратява и процедурата за преносимост;
  • След фактическото пренасяне, потребителите, които успешно се свържат с този номер ще чуят 3 секунден сигнал. Той означава, че избраният номер е пренесен към друг телекомуникационен оператор и обаждането ще бъде таксувано като стандартен разговор към друг оператор, спрямо тарифния план на потребителя.

Подробна информация за всички изисквания и условия относно преносимостта на телефонни номера в и от мрежата на VMobile ще намерите в общите условия за взаимоотношения с потребителите. Запознайте се подробно с тях преди да подадете заявление за пренасяне!

Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни и с приложение за твоя Android смартфон или таблет.

прочети повече
Изтегли от Google Play
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни с приложение за твоето BlackBerry.

прочети повече
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни с приложение за твоя iPhone, iPad или iPod.

прочети повече
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни със софтуерен телефон за твоя персонален компютър, работещ под Windows XP и по-нови операционни системи.

прочети повече
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни с приложение за твоята Nokia, работеща под Symbian.

прочети повече
Можем да се похвалим със
165 480
регистрирани потребители
507 389
изтеглени приложения
17 477 920
разговора

Запитване

Задайте ни въпрос и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо
*Всички полета са задължителни
Изпрати